SHARE:

Δημοσιεύτηκε: 5 Φεβρουαρίου, 2016 13:57

20euroΤο… αστρονομικό ποσό των 100.000 ευρώ θα μοιραστούν 5.000 ερασιτεχνικά σωματεία! Δηλαδή, θα πάρουν από… 20 ευρώ από την επιχορήγηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού! Τα κάλαντα να έλεγαν πιο πολλά θα μάζευαν!

Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι κάθε σωματείο θα πάρει 20-22 ευρώ για το 2016.

Μάλιστα, με επιστολή του ο Γκιρτζίκης επιτέθηκε στον Κοντονή λέγοντας: «Προϊόν μιας οριστικά διαμορφωμένης πολιτικής στον χώρο ευθύνης του υπουργείου Αθλητισμού και των υπηρεσιών του, που διακρίνονται από βαθύτατα αντιποδοσφαιρικό χαρακτήρα», ενώ έκανε λόγο και για «επιβεβαίωση της οικονομικής απομόνωσης του αθλήματος».

Παράλληλα ξεκαθαρίζει πως η «ΕΠΟ δεν έχει επιχορηγηθεί από την Πολιτεία την τελευταία δεκαετία ούτε με ένα ευρώ»  και αργότερα χαρακτηρίζει το ελληνικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο «αποπαίδι» των κυβερνήσεων. 

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του
MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

By Published On: 5 Φεβρουαρίου, 2016 13:57Categories: Αθλητισμός

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε περισσότερα